Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI : ASPECTE JURIDICE

Acesta este site-ul oficial al S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L.


Drepturile de autor asupra întregului continut apartin în totalitate S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L..

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
- explorarea continutului;
- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul si indicarea nominala a sursei;
- inserarea, cu acordul prealabil al S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L., în paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L.);
- persoana care îsi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute în acest website îsi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L. îsi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate în site-ul S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L.numai în scopuri informative. S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L.îsi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cât si structura site-ului în orice moment si fara preaviz.
Produsele si serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L. si sunt proprietate exclusiva.

Orice încercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L., precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Materialele si serviicile prezentate nu au caracter contcactual si nu pot implica sociatatea sub nici o forma si nici un aspect.

REGULI DE CONFIDENTIALITATE

S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L nu colectioneaza nume si adrese ale utilizatorilor acestui site web.

S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L nu va vinde, nu va închiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de firma de la clientii sai. Aceste informatii sunt folosite pentru unicul scop de a procesa si onora cererile de oferte, produse sau servicii.

S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul S.C RMG RECICLARE DESEURI S.R.L cu cel putin 15 zile înainte de implementarea lor. Informatiile colectate înainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Valabile incepind cu 2005.

 

Rapid Contact

Nume:
Email:
Telefon :
Mesaj:

Date contact
S C RMG RECICLARE DESEURI s r l

Inr. Reg. Com. Nr. J35/1964/2005
C.U.I. RO 17676849
Sediu: Bacova Nr. 39, cod postal 305101, judet Timis
Depozit : Dudestii Noi zona industriala Timis
Email : contact@reciclare-deseuri.ro
Yahoo! ID : rmgdeseuri